CREDOS d.o.o.      Nemďż˝iďż˝eva 7, 10000 Zagreb Hrvatska (Croatia)      email: credos@credos.hr      tel: +385 1 23 63 431      fax: +385 1 23 63 433
O Credosu
Profil tvrtke
Naslovna
Dnevni prometi
Upute investitorima
Upute investitorima- strana tržišta
Analize
Popis tržišta, financijski linkovi
E-Trade
Cjenik usluga
Nova usluga - trgovanje na stranim burzama!!!

Poštovani klijenti investicijskog društva Credos d.o.o., Zagreb,

Sa velikim zadovoljstvom Vas izvješćujemo da je pored usluge trgovanja da domaćem tržištu kapitala posredstvom Credosa od sada dostupna i usluga trgovanja na stranim burzama.

Od sada svim našim dosadašnjim uslugama u vezi načina trgovanja pridružujemo i uslugu trgovanja na stranim burzama.

Kratke upute o početku trgovanja na stranim tržištima na Credosovoj  internetskoj stranici, kao i popis trećih osoba čije usluge koristimo kod pružanja te usluge. Također Vam je dostupan i popis tržišta na kojima Vam je od sada dostupno trgovanje.

I ovoga puta Vas pozivamo da obratite veliku pozornost na naše interne akte i cjenik koji su Vam dostupni na našoj internetskoj stranici kod usluge E TRADE.

Trgovanje na stranim burzama zahtijeva različit način pa i vrijeme trgovanja od onog na domaćoj burzi, stoga pozivamo sve zainteresirane postojeće i nove klijente da se jave u Credos kako bi im društvo pružilo adekvatnu informaciju u vezi istoga.

Kretanje cijena financijskih instrumenata na tržištima koja su nam od sada dostupna možete besplatno pratiti na sljedećim linkovima: http://www.google.com/finance#; https://www.google.hr/#q=yahoo+finance

Ovim značajnim proširenjem naše usluge nastojali smo udovoljiti iskazanim interesu velikog broja naših klijenata za trgovanjem na stranim burzama!

I dalje ćemo se truditi pružiti Vam što kvalitetniju uslugu, te da se naša suradnja i dalje ostvaruje na obostrano zadovoljstvo!

Srdačno,

Vaš Credos29.10.2013. 16:30:00
Globaldizajn logo